Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Pakman8 Post Uit Hes Iy1 Bi

Pakman

  • di 2 jan uitverkocht
  • wo 3 jan uitverkocht
  • do 4 jan uitverkocht
  • vr 5 jan uitverkocht
  • za 6 jan uitverkocht
€ 6 Uitverkocht

locatie

truck op het Wintervuurplein Spoor Oost

duur

start 15u - 17u - 19u | duur 25'

Minimumleeftijd

5 jaar

taalniveau

zonder woorden

prijs

Post uit Hessdalen

CIRCUS (B)

In de laadbak van een kleine vrachtwagen worden 25 toeschouwers uitgenodigd voor een intieme voorstelling over een onzichtbaar personage van onze virtuele samenleving: de pakjesbezorger.

Net zoals het klikken van de muis is PAKMAN snel en precies: pyjama netjes opvouwen, kopje koffie grondig uitspoelen en de werkdag kan beginnen. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar. PAKMAN doorkruist het land om precies op tijd overal pakjes af te leveren.  
Waar eerst de lopende band en het tikken van de klok de cadans bepalen, nemen stuiterballen en drums het ritme over en doorbreken ze de ondraaglijke eentonigheid van een plichtsbewuste koerier.

In een ontmoeting tussen de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer gaat de opgelegde snelheid van PAKMAN in dialoog met de natuurlijke ritmes als hartslag en ademhaling. Samen maken ze live muziek, waarbij ze elkaar – elk met hun eigen instrument – versterken, tegenwerken, aanvullen en uitdagen.

Deze voorstelling is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

creatie Stijn Grupping, Frederik Meulyzer, Ine Van Baelen circus & live muziek Stijn Grupping, Frederik Meulyzer scenografie Reinout Hiel choreografie Karolien Verlinden kostuumontwerp Linse Van Gool grafische vormgeving Vildana Memic zakelijke leiding Klein Verzet coproductie Theater op de Markt & MiramirO