Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Img 0171

Post!

  • wo 3 jan 20u
  • do 4 jan 20u
  • vr 5 jan 20u
  • za 6 jan 20u
Laatste tickets

Locatie

De Wenkbrauwerij | Zegelstraat 5

duur

70 minuten

leeftijd

voor iedereen vanaf 10 jaar

taalniveau

veel tekst

prijs

€8

koop tickets

De Wenkbrauwerij

THEATER (BE)

Brieven waren eeuwenlang hét communicatiemiddel bij uitstek. Ze waren de smeerolie van menselijke interactie, met uitingen van nieuwe ideeën, verslagen over recente gebeurtenissen, getuigenissen van grote vreugde en diep liefdesverdriet. Onmogelijk te denken dat brieven ooit zouden verdwijnen, of niet?

7000 km legde theatermaker Ief Gilis af om als Ief Postino brieven te bezorgen van Belgische Italianen aan vrienden of familie in hun geboorteland. Na een wekelijkse rubriek in Iedereen Beroemd op één, zijn de zielenroerselen nu verwerkt in een theatervoorstelling.

Ief Postino vertelt over  de ontmoetingen met de schrijvers en ontvangers. Verhalen over vriendschap, relaties, afscheid, heimwee, liefde,… De briefschrijvers lieten hem binnen in hun leven, gaven vertrouwen en vertelden een warm verhaal. Ief vertelt over zijn voorrecht om de brieven te bezorgen en zo te kunnen genieten van de verraste gezichten, de ontroering, de blijdschap, de emotie, het ongeloof bij de ontvangers.

Dit is een voorstelling die je goesting geeft om zelf nog eens een echte brief te schrijven.

Deze voorstelling is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Img 0171
Img 0324
Img 0190
Img 0344
Img 0355
Ief Kaart

De Wenkbrauwerij – geresideerd in Borgerhout – is een klein Antwerps theatergezelschap van Ief Gilis en Eva Verbruggen. Voor het project Post! werkte Ief samen met Steven Wouters.

van en met Ief Gilis, Steven Wouters co-producenten Provincie Limburg dienst PCCE, C-Mine Genk coaching Jo Roets (Laika)