Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Jasper Leonard Dsc4762

Post!

  • wo 3 jan uitverkocht
  • do 4 jan uitverkocht
  • vr 5 jan uitverkocht
  • za 6 jan uitverkocht
€ 8 Uitverkocht

Locatie

De Wenkbrauwerij | Zegelstraat 5

duur

start 20u | duur 70'

leeftijd

voor iedereen vanaf 10 jaar

taalniveau

veel tekst

prijs

€8

De Wenkbrauwerij

THEATER (BE)

Brieven waren eeuwenlang hét communicatiemiddel bij uitstek. Ze waren de smeerolie van menselijke interactie, met uitingen van nieuwe ideeën, verslagen over recente gebeurtenissen, getuigenissen van grote vreugde en diep liefdesverdriet. Onmogelijk te denken dat brieven ooit zouden verdwijnen, of niet?

7000 km legde theatermaker Ief Gilis af om als Ief Postino brieven te bezorgen van Belgische Italianen aan vrienden of familie in hun geboorteland. Na een wekelijkse rubriek in Iedereen Beroemd op één, zijn de zielenroerselen nu verwerkt in een theatervoorstelling.

Ief Postino vertelt over  de ontmoetingen met de schrijvers en ontvangers. Verhalen over vriendschap, relaties, afscheid, heimwee, liefde,… De briefschrijvers lieten hem binnen in hun leven, gaven vertrouwen en vertelden een warm verhaal. Ief vertelt over zijn voorrecht om de brieven te bezorgen en zo te kunnen genieten van de verraste gezichten, de ontroering, de blijdschap, de emotie, het ongeloof bij de ontvangers.

Dit is een voorstelling die je goesting geeft om zelf nog eens een echte brief te schrijven.

Deze voorstelling is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Jasper Leonard Dsc4739
Jasper Leonard Dsc4797
Jasper Leonard Dsc4762
Jasper Leonard Dsc4832
Jasper Leonard Dsc4875

De Wenkbrauwerij – geresideerd in Borgerhout – is een klein Antwerps theatergezelschap van Ief Gilis en Eva Verbruggen. Voor het project Post! werkte Ief samen met Steven Wouters.

van en met Ief Gilis, Steven Wouters co-producenten Provincie Limburg dienst PCCE, C-Mine Genk coaching Jo Roets (Laika)