Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Rx9A0144 Smaller

Zigzagkind

  • di 2 jan Uitverkocht
  • wo 3 jan Uitverkocht
  • do 4 jan Uitverkocht
  • vr 5 jan Uitverkocht
€ 10 Uitverkocht

locatie

Het Oude Badhuis | Stuivenbergplein 38

duur

start 16u | duur 80'

leeftijd

voor iedereen vanaf 8 jaar

taalniveau

veel tekst

prijs

€10

Laika in coproductie met Het nieuwstedelijk

THEATER (BE)

Voor zijn bar mitswa – de Joodse variant van de plechtige communie – moet de 13-jarige Nono tegen zijn zin gaan logeren bij zijn oude oom. Nono is diep teleurgesteld. Hij wordt door zijn vader en diens vriendin Gaby op de trein gezet.

Vlak voor zijn vertrek krijgt Nono een brief met ‘instructies’ in de handen geduwd. Dit onverwachte avontuur start met de vraag ‘wie ben ik?’ en kronkelt zich via de vreemdste ontmoetingen en de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen tot de onthulling van een groot geheim in Nono’s leven.

Zigzagkind is een spannend coming-of-age-verhaal. Ondanks de onderhuids sluimerende pijn-van-het-zijn, is deze meeslepende muziektheatervoorstelling vooral energiek, vrolijk en onvergetelijk.

Laika – geresideerd in werkplaats Matterhorn in Borgerhout - maakt ‘theater der zinnen’: geïnspireerd door de schoonheid van de taal dat alle zintuigen bespeelt. Laika is ruiken, voelen, zien, horen en proeven. Van grote en kleine verhalen van vroeger en nu.

bewerking Jo Roets, Greet Vissers regie Jo Roets spel Esmé Bos, Lien De Graeve, Koen Janssen, Gert Jochems, Stijn Vervoort, Ortál Vriend muziek Ephraïm Cielen vormgeving Peter De Bie kostuumontwerp Inge Büscher, Jolene Diet licht en geluid Pieter Smet, Rik Van Gysegem, Anton Van Haver dramaturgie Christophe Aussems muziekdramaturgie Adriaan Van Aken artistiek advies Mieke Versyp goocheladvies Tim Oelbrandt