Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Jasper Leonard Dsc0332 Smaller

2019-2020 ►► LOBROEKDOK-DAMTheater, circus en muziek

Achtste editie van Wintervuur aan het Lobroekdok op den Dam 

Na een intense speurtocht naar een nieuwe verrassende locatie, delen we met veel plezier mee dat we tijdens de kerstvakantie van 2019-2020  iedereen graag verwelkomen aan het Lobroekdok op Antwerpen Dam! Wintervuur slaat naar goede gewoonte een jaartje over en zwiert volgend jaar de tenten open met (inter)nationaal circus-, theater en muziek.
 
Na de Scheldekaaien, Deurne, Linkeroever, Hoboken, Ekeren, Wilrijk en Borgerhout (2006-2018) houden we halt in een buurt die ons op vele manieren inspireert. Antwerpen Dam heeft een rijke geschiedenis én is tegelijkertijd één van de Antwerpse buurten waar de hedendaagse stadsuitbreiding zeer voelbaar is.
De locatie biedt Wintervuur tal van opportuniteiten met de aanwezigheid van voldoende open ruimte, interessante samenwerkingsmogelijkheden met de buurt, een link met zowel Antwerpen Dam als Antwerpen Noord, de haven, de dokken, het aangrenzend district Merksem en de nabijheid van de Slachthuissite. De nieuwe fiets- en wandelbrug biedt daarenboven een interessante verbinding naar de site.  

We kijken er naar uit om de vele schatten uit deze buurt te ontdekken en volgend jaar iedereen te verrassen met (inter)nationale producties, voorstellingen op bijzondere locaties en concerten in The Barn.

Noteer 28 december 2019 alvast in je agenda. We kijken er naar uit samen op ontdekkingstocht te gaan!

Den Dam01
Fo 021156