Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Jasper Leonard Dsc5386

WintervuurpleinWaar het hart van Wintervuur klopt

Elke Wintervuur-editie toveren we, in het district waar we te gast zijn, een plein of park om tot een winters circusdorp. Deze plek herdopen we gedurende de periode van het festival tot het Wintervuurplein.

Voor de zevende editie streken we van 28 december 2017 tot en met 6 januari 2018 neer op Spoor Oost in Borgerhout. De uitgestrekte site heeft een industrieel karakter met oude treinwagons en de historische gele kranen. Deze ruwe diamant werd opgeblonken en transformeerde gedurende 10 dagen tot een schitterende festivalsite.

Tickets of geen tickets, op het Wintervuurplein valt altijd iets te beleven. Hier strijken de circustenten neer, rijden kinderen met de Wintervuur Express rondjes en geven de bijzondere vuurinstallaties het plein zijn winterse magie. Kuier gerust tussen de sierlijke tenten, neem iets lekkers te eten of te drinken en vlij je neer op één van onze verwarmde buitenbankjes. Intussen houden wij de vuren brandend.

En dat is nog niet alles. Want zowel 's namiddags als 's avonds nodigen we je uit om één van de vele gratis concerten mee te pikken in ons café, The Barn. Groepen als Dans Dans, Black Flower, Nordmann en blackwave. passeerden onder meer de revue op Spoor Oost.

Jasper Leonard Dsc2601
Jasper Leonard Dsc1308