Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.

Wintervuur Afbeelding

Ticketinfo

Ticketverkoop

Voorverkoop tickets 
vanaf zaterdag 23 november om 10u online

Wegens een technisch probleem kunnen er aan de balie van het Oude Badhuis momenteel geen tickets aangekocht worden. Wij trachten dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Tickets tijdens het festival
Naast de online ticketverkoop, kan je ook terecht aan de ticketbalie op het Wintervuurplein (hoek Denderstraat - Slachthuislaan, 2060 Antwerpen)

Informatie en telefonische ondersteuning
Dat kan via 078 78 11 10. Let wel, we voorzien geen ticketverkoop via dit nummer.
-Zaterdag 23/11, bij de start van de ticketverkoop, van 10u tot 17u
-Van 25/11 tot 27/12, op weekdagen van 10u tot 17u
-Van 28/12 tem 4/1, van 16u tot 21u

Wachtlijst

Voor uitverkochte voorstellingen wordt één uur voor aanvang een wachtlijst voorzien op de plek waar de voorstelling doorgaat. Voor de voorstellingen op het Wintervuurplein zelf, worden wachtlijsten aan de ticketbalie voorzien. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket. Voor gratis voorstellingen kan je niet reserveren. Je kan gewoon binnenlopen tot ze volzet zijn.
Op het Wintervuurplein is er een centraal infopunt om helemaal up-to-date te blijven over alle laatste nieuwtjes, de evenementen en hun locaties.

Hoe betalen?

Enkel met bankkaart of kredietkaart, zowel online, aan de ticketbalie, als aan de kassa's op locatie 

Regels van het huis
Maximum 10 tickets per betalende voorstelling.
Alle voorstellingen starten stipt op tijd. Laatkomers kunnen niet meer worden binnengelaten. Tickets worden niet terugbetaald noch omgeruild. In geval van zware regenval of sneeuw kunnen voorstellingen worden afgelast. In dat geval worden de tickets wel terugbetaald. 
Foto-, film- en geluidsopnamen zijn tijdens de voorstellingen niet toegelaten. Tijdens een voorstelling moeten mobiele telefoons worden uitgeschakeld. 
Dieren, voedsel of drank zijn niet toegelaten in de voorstellingen tenzij anders vermeld. Assistentiehonden zijn wel toegelaten.

Onze activiteiten zijn geschikt voor rolstoelgebruikers, uitgezonderd: Requiem voor de vissen en Eiland.
Geef ons op voorhand een seintje via info@wintervuur.be zodat we een geschikte plek voor je kunnen vrijhouden.